Неврологът д-р Неделя Щонова и партньорът й Атанас Месечков прегърнаха купата на

...
Неврологът д-р Неделя Щонова и партньорът й Атанас Месечков прегърнаха купата на
Коментари Харесай

Неделя Щонова за малко да напусне Dancing Stars

Неврологът д-р Неделя Щонова и сътрудникът й Атанас Месечков прегърнаха купата на финала на най-атрактивния и оспорван сезон на " Dancing Stars “ по bTV.

След театър на международно равнище и жестока конкуренция двамата завоюваха танцовото шоу и получиха купата " Крал и кралица на дансинга “. Във вълнуващатата нощ за успеха се бориха още три феноменални двойки – поп дивата DARA и Джими, тв водещата и усмихнато лице на прогнозата за времето Натали Трифонова и Димитър, и олимпийската шампионка по карате Ивет Горанова и Тодор.

" В един миг имах 30 синини и травми по тялото. Ние правихме освен комплицирани поддръжки, ние танцувахме във въздуха. Наско е доста придирчив. Спря ми тока, стопи ми лагерите, както се споделя. Той е емблема, прелестен танцьор и научих доста от него “ – показа Неделя Щонова в " Преди обед “ по bTV.

" Да, поддръжките станаха наш коронен номер, само че самите те от време на време не са толкоз сложни. Трудното е след тях да продължиш да танцуваш “ – разяснява Атанас Месечков и завъртя във въздуха водещата Деси Стоянова, с цел да илюстрира думите си.

Професионалният танцьор призна, че при излъчването на промото за " Dancing Stars " е имал тайната вяра да бъде с Неделя Щонова.

" Знаех, че нашата двойка ще си отива, ще има флуидност. В началото имаше искри, само че по-късно всичко се оправи. Хармонията стартира в 11-та, 12-та и 13-та седмици “ – призна Месечков.

Неделя Щонова показа за огромна травма в седмицата, когато двойката се показа с фокстрот.

" Имахме сложна хореография. На генералната подготовка при шпагат разтегнах нещо, а след час трябваше да играем в ефир. Плачех от болежка. По-късно на ехографа разбрах, че имам огромен кръвоизлив в двуглавия бедрен мускул. Казах на Наско, че желая да променим танца. В началото той не се съгласи и го попитах " Искаш ли да напуснеш формата по медицински аргументи? “ – описа лекар Щонова.

" Видях по какъв начин за една минута всички сезони се смениха по лицето му, само че той се съгласи. Разплаках се и го обикнах, тъй като той ме чу и ме разбра “ – добави Неделя.

Наско призна, че на три излъчвания е играл със мощни опиати, които се слагат непосредствено в глезена.

" При националните танци си счупих костица на левия крайник. Танцувах единствено на живите излъчвания, в другото време куцах “ – показа танцьорът.

Неделя Щонова заключи, че не е влезнала във формата, с цел да се състезава, а с задачата хората да обичат придвижването, да са самодейни, да имат почит към грижата за себе си.

В зрелищния сезон на " Dancing Stars “ участваха 16 звезди и най-големите експерти на дансинга, които се грижеха всяка хореография да бъде съвършена, да носи неповторима страст и да споделя красива история. Седмица след седмица паркетът гореше, а твърдите характери в двойките се сблъскваха и шлифоваха. 

Състезателите демонстрираха изумителна воля, когато бяха на лимита на силите си, а стъпките им бяха оценени, подложени на критика и приветствани от харизматичното жури в лицето на Франциска Йорданова, Томаш Папкала, Галена Великова и Илиана Раева, напомня Ladyzone.bg.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР